bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

A50 bij verbindingsboog Kennedylaan-A50/A2 afgesloten

maandag 2 juli 2018

Op zondag 29 juli a.s. tussen 6:00-12:00 uur is de verbindingsboog bij Ekkersrijt afgesloten voor het verkeer.

In opdracht van Rijkswaterstaat voert aannemer Heijmans in juli werkzaamheden uit op de A50, t.h.v. de verbindingsboog in knooppunt Ekkersrijt.

Locatie en aard werkzaamheden
Op A50 t.h.v. de verbindingsboog in knooppunt Ekkersrijt worden werkzaamheden uitgevoerd aan de voegen. Dit is de verbindingsweg vanuit Eindhoven richting Maastricht/Tilburg/’s-Hertogenbosch. Om deze werkzaamheden te realiseren wordt de verbindingsboog gedurende 1 ochtend afgesloten.

Omleidingsroutes
Gele borden ter plaatse informeren u over de werkzaamheden en de geldende omleidingsroutes. Voor het verkeer vanuit Eindhoven richting Maastricht / Tilburg / ‘s-Hertogenbosch is een omleidingsroute ingesteld:

A50– Afrit aansluiting Son en Breugel (8) – Bestseweg – Toerit aansluiting Son en Breugel (8) – A50

Regulier onderhoud
Deze werkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2018 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Informatie / contact:
Wanneer u nog vragen heeft over bovenstaande de werkzaamheden kunt u onder kantoortijden telefonisch of via e-mail contact opnemen met Marloes van den Hoek, Projectondersteuner VOC & IVOD, Omgevingscoördinator VOC

Heijmans Infra  

E mhoek@heijmans.nl

M +316 52 76 33 25

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.