bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Fusie tussen Vivon Nederland en AED-Partner Belgie.

dinsdag 2 januari 2018

Vandaag, 2 januari, fuseert Vivon Nederland B.V. met AED-Partner in België. Hiermee zijn de vestigingen in Nederland en Belgie markleider geworden binnen hun vakgebied.

Samen met de vernieuwde uitstraling, zoals het logo en webshop, zorgt de nieuwe naam voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijke positionering van het bedrijf. Door deling van kennis en expertise maakt het bedrijf Nederland en België nog hartveiliger.
 
Voortdurende innovatie
AED-Partner lanceerde onlangs een webshop. Dit is een belangrijke volgende stap en sluit direct aan in de internationaal georiënteerde visie van AED-Partner. AED-Partner ging van start in 2003 en stond aan de wieg van de AED branche. Door de fusie is het bedrijf in Nederland en België marktleider. Gezamenlijk hebben beide organisaties meer dan 36.000 AED’s geleverd.
 
Jan Smale (Algemeen Directeur Nederland) en André Martens (Algemeen Directeur België) ondernemen respectievelijk 10 en 14 jaar binnen de AED branche. In België opereerde het bedrijf al onder de naam AED-Partner. Nu is het Nederlandse bedrijf onder dezelfde noemer geplaatst.


De vestigingen in Nederland en België blijven gehandhaafd om de klanten optimaal te bedienen.
Het nieuwe logo is een samensmelting tussen het logo van Vivon en AED-Partner België. Hierdoor komt de fusie volledig tot zijn recht.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.