bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

'Week van de Duurzaamheid' bij Riwal; Hero of Ekkersrijt in week 37!

vrijdag 20 augustus 2021

‘Hero of Ekkersrijt’ campagne wordt groots aangepakt; Riwal organiseert grote familie-prik-actie!


Het zal u niet ontgaan zijn; de ‘Hero of Ekkersrijt’ campagne is al een tijd gaande. Omdat we met én voor elkaar Ekkersrijt schoon willen houden is de gemeente Son en Breugel deze campagne gestart. De borden treft u overal aan op Ekkersrijt.

Nu zien we mooie initiatieven ontstaan van ondernemers die ook hun stoep en straat schoon willen houden en Riwal op Ekkersrijt-Oost pakt het zelfs groots aan! Op woensdag 15 september a.s. hebben zij de werknemers-familie-prikdag georganiseerd. Alle Riwal medewerkers en hun kinderen, zijn van harte uitgenodigd om in kader van de ‘Week van de Duurzaamheid’ bij Riwal Hoogwerkers BV o.a. zwerfvuil te komen opruimen rond Ekkersrijt 3111 . Maar de Riwal actie gaat verder; er worden namelijk ook bomen gepland waarbij ook de klanten van Riwal vertegenwoordigd zijn.

Niet alleen vindt deze actie op Ekkersrijt plaats, maar ook op alle andere Riwal vestigingen in Nederland. Daarnaast vraag Riwal aan hun medewerkers gedurende deze week, waar mogelijk, met de fiets naar het werk te komen. Geweldig goed om te zien dat duurzaamheid verder gaat dan zonnepanelen op bedrijfsdaken en LED-verlichting in de kantine- en kantooromgevingen.

Wie op Ekkersrijt is de volgende met zo’n prachtig initiatief? Laat het ons weten! Wij besteden er graag aandacht aan. Stuur uw initiatief in aan Communicatiecoördinator Ekkersrijt Amanda Schiltmans: amanda@q-studio.nl


2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.