bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Weer koperdiefstal op Ekkersrijt.

donderdag 25 juni 2015

Ook deze week hebben dieven weer een koperdiefstal gepleegd op Ekkersrijt.

Het bedrijf was ook deze keer gevestigd op het Science Park gedeelte van Ekkersrijt. Het dievengilde heeft het momenteel hoofdzakelijk gemunt op 'bliksemafleiders'. Er wordt niet geschroomd om op daken te klimmen of langs een pui om hoog te gaan.

Wij willen iedereen vragen alert te blijven op verdachte acties of activiteiten. Het staat niet vast dat deze diefstallen alleen maar in de avond en nacht plaatsvinden. Wees dus ook overdag waakzaam op verdachte personen en (meerdere) auto's of bestelbusjes tegelijkertijd bij u in de buurt. Ook auto's met personen die 'posten' (lang op een plaats verblijven) zijn verdacht. Spreek de personen hierop aan of waarschuw de beveiligingscoördinator Ekkersrijt en/of politie.

Daarnaast kunnen wij melden dat zeer regelmatig ook koperdiefstal plaatsvindt van buitenterreinen op Ekkersrijt. De SBBE wil u vragen kostbare materialen niet 'voor het oprapen' te leggen, maar dit in afgesloten ruimtes buiten het zicht op te bergen. Een tweede slot of codeslot op toegangsdeuren is raadzaam.

Mocht u verdachte activiteiten zien, neem dan meteen contact op met beveiligingscoördinator Bert Nieuwenhuis: beveiliging@ekkersrijt.nl of waarschuw de politie.

2020 Bedrijvenpark Ekkersrijt.