bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Wie is de volgende 'Hero of Ekkersrijt'?

maandag 12 juli 2021

In Ekkersrijt Nieuws nr 108 van oktober 2020, werd het startschot gegeven voor de campagne 'Hero of Ekkersrijt'...

... en deze campagne is op initiatief van de Gemeente Son en Breugel, parkmanager Frank van Gorp, gestart. Samen met de OVE ergert men zich al jaren aan het zwerfvuil op Ekkersrijt en dat moet echt veranderen.

Daarom is de campagne gestart waarbij het idee is om iedere ondernemer en bezoeker te wijzen op zijn/haar verantwoordelijkheden om (zwerf)afval zelf op te ruimen en weg te gooien. In de publicatie via het blog van Joost van Gijn, lees het hier, leest u ook dat het u eigen verantwoordelijkheid en plicht is als ondernemer om dit zwerfvuil op te ruimen.

In week 27 stond er een interessant artikel in de Mooi Son en Breugel krant over de burger Kees Braam die super betrokken is bij Ekkersrijt en uit vrije wil, zeer regelmatig o.a. het zwerfvuil op Ekkersrijt 'prikt'. De gemeente Son en Breugel, OVE, SBBE en het parkmanagement is heel blij met zulke bevlogen mensen en hoopt eigenlijk dat Kees zijn werk niet meer nodig is, want als iedereen zijn afval weggooit in de daarvoor bedoelde prullenbakken of meeneemt naar huis of kantoor om het daar weg te gooien, is de vrijwillige inzet van Kees niet meer nodig.

Dus Ekkersrijt; levert u ook uw bijdrage en ruimt u zelf het zwerfafval op om en rond uw pand? En zo ja, wie is er bij u zo betrokken en zou u graag als 'Hero of Ekkersrijt' in het zonnetje zetten? Wij vermelden het graag hier!

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.