bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

OVE lid zoekt een nieuw pand! Denkt u even mee?

maandag 19 oktober 2015

Stichting Speciaal Onderwijs & Expertise Centra (SSOE) en VSO de Taalbrug hebben samen een arbeidstransitiecentrum (ATC). Deze zijn gevestigd op bedrijvenpark Ekkersrijt en zoeken een nieuw pand!

Het ATC is er voor leerlingen van het voortgezet speciaal onderwijs die zich voorbereiden op een stage of baan.  Door deze leerlingen buiten school, in een oefen werkplaats kennis te laten maken met alle aspecten van werken en zo hun werknemerscompetenties te trainen, zijn zij optimaal voorbereid op de stap naar een echt bedrijf.

Op dit moment is het ATC zoals aangegeven gevestigd in een pand op bedrijven terrein Ekkersrijt. Helaas eindigt het huurcontract op 31 maart 2016. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuw pand om ons ATC in te vestigen.  Een pand waarin wij alleen gevestigd zijn, maar een pand delen met een ander bedrijf is voor ons zeker ook zeer aantrekkelijk omdat dit voor onze leerlingen nog meer leerervaringen biedt!

Wat zoeken we?
We blijven graag in de buurt van onze scholen én in de buurt van het bedrijfsleven. Concreet denken we dan aan bedrijventerrein Ekkersrijt, Bedrijven terrein Esp of De Tempel. De te huren ruimte dient te beschikken over:

Een werkplaats waar lichte productiewerkzaamheden gedaan kunnen worden. Denk daarbij aan (de)montage werk en in- en ompakwerk.  En een werkruimte voor kleiner seriematig werk zoals flyers vouwen en stickeren. Samen tussen de 100 en 150 m2, als 1 grote ruimte of twee aparte ruimtes:
- Een aparte ruimte voor ongeveer 10 personen voor creatieve dagbesteding
- Opslag capaciteit/ magazijn, minimaal 200m2
- Kantoor ruimte voor 4 tot 6 werkplekken
- Een apart kantine faciliteit en een keuken (eventueel gedeeld met een andere partij)
- Een vergader ruimte voor minimaal 12 personen

Verder, omdat de doelgroep deels rolstoel gebonden is graag zo veel mogelijk op de begane grond. In het kader van zelfstandig reizen door onze leerlingen dient de locatie per openbaar vervoer bereikbaar te zijn.

Heb je een (deel van een) pand beschikbaar of ken je iemand die een (deel van een) pand beschikbaar heeft, dan komen wij graag met u in contact via:

Annemieke Verberne
Coördinator Transitie namens SSOE en VSO de Taalbrug
06- 26981510 of a.verberne@ssoe.nl

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.