bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Wijziging dienstregeling van de bussen in Zuidoost-Brabant.

vrijdag 23 november 2018

Met ingang van 9 december 2018 wijzigt de dienstregeling van de bussen in Zuidoost-Brabant.

Elk jaar gaat in december de nieuwe dienstregeling van het openbaar vervoer in. De vertrektijden zijn gewijzigd omdat de treintijden van NS op een aantal stations ook wijzigen per 9 december 2018. Reizigers krijgen met de nieuwe dienstregeling betere verbindingen, soms andere lijnnummers en gewijzigde routes met andere tijden.

Onderstaand een overzicht van de belangrijkste wijzigingen voor reizigers naar/van Ekkersrijt vanaf zondag 9 december 2018:

vo.info/dienstregeling2019

  • Lijn 406 - rijdt naar Meubelboulevard Ekkersrijt. Deze lijn gaat ook op zondagen van 09.00 uur - 19.00 uur twee keer per uur rijden.
  • Lijn 400 (Airport Shuttle) - rijdt via de busbaan Montgomerylaan, voor minder vertragingen en meer comfort. Lijn 400 stopt onderweg bij bushalte WoensXL/ZH Catharina (niet bij andere haltes). De reizigers kunnen op die halte overstappen voor een kortere reis tussen Ekkersrijt en Eindhoven Airport v.v..

De overige gewijzigde lijnen binnen Brabant zijn te vinden op: www.bravo.info/dienstregeling2019

Voor de meest actuele informatie over de nieuwe dienstregeling kunnen reizigers terecht op www.hermes.nl . Binnenkort zijn desgewenst busboekjes met de nieuwe dienstregeling te koop bij de Hermes OV-servicewinkel.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.