bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Wordt uw bedrijf ook certificaathouder van ‘Radio S&B’?

maandag 7 maart 2016

Radio S & B is DE publieke lokale omroep voor de gemeente Son en Breugel.

Samen met de inwoners en ondernemers willen we een maatschappelijk gedragen radiostation starten, om daarmee de onderlinge samenhang van de inwoners en ondernemers te vergroten. We hebben een programmering in elkaar gezet die de luisteraars informeert en vermaakt. Daarbij is de inhoud breed, van politiek tot natuur, van heemkunde tot vluchtelingenwerk. En ons vermaak richt zich op zowel populaire muziek als op jazz, blues en klassieke cultuur.

Kortom, wij zien Radio S & B echt als een toegevoegde waarde voor onze gemeente.

We zijn al een heel eind: we hebben een brede afvaardiging van de gemeenschap bereid gevonden om deel te nemen aan het PBO (Programma Beleidsbepalend Orgaan), een overleg dat ervoor zorgt dat onze programma's maatschappelijk waardevol worden. We hebben een studioruimte in het centrum van Son gevonden en we hebben de etherfrequentie 107.5 FM toegewezen gekregen waarop onze uitzendingen de lucht in gaan. Ook hebben we van de gemeente toestemming gekregen voor het plaatsen van een zendantenne.

Om definitief te kunnen starten met onze uitzendingen is geld nodig…. Voor de inrichting van onze studio en de aanschaf van zendapparatuur. En daarvoor rekenen wij een beetje om uw hulp.

Radio S & B biedt u een CERTIFICAAT ter waarde van EUR 100,- aan.

Hiermee geeft u aan Radio S & B financieel te willen ondersteunen. Maar… wij doen we doen er ook wat voor terug !!

Gedurende de eerste 12 maanden na de start van onze uitzendingen plaatsen wij uw bedrijfslogo op onze website, met een (hyperlink) koppeling naar uw eigen site. Daarnaast krijgt u in diezelfde periode van 12 maanden WEKELIJKS een sponsorvermelding op de radio. 

Tot slot zullen we uw (bedrijfs-)naam vermelden op een bord in de studio, zodat iedere bezoeker kan zien dat u heeft meegeholpen om Radio S & B in de lucht te helpen !

Als u mee wilt helpen om Radio S & B uit de startblokken te krijgen, vragen we u om uw bijdrage over te maken op rekening NL09RABO0190585978 onder vermelding van "Certificaat" en uw contactgegevens. Na ontvangst van uw bijdrage ontvangt u uw certificaat en maken we verdere afspraken over de invulling ervan.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.