bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Zakelijk internet van Ziggo op Ekkersrijt door andere aanbieder.

vrijdag 11 november 2016

Dinsdag 8 november jl. heeft u een e-mail ontvangen van BenK Groep met informatie over de aanleg van een Ziggo-netwerk op Ekkersrijt.

Tevens deden zij u een verzoek tot inschrijven van de intentieverklaring, om 'Samen voor sneller en goedkoper internet op Ekkersrijt' te gaan.

Echter hebben wij begrepen dat er onduidelijkheid is omtrent het bericht en wij willen die onduidelijkheid graag wegnemen.

Jan Enderink, van FreshPC, is enige tijd geleden dit mooie initiatief gestart. Helaas is toen het minimaal aantal intentieverklaringen, die nodig waren om met het project van start te gaan, niet gehaald. Benk Groep is ervan overtuigd dat het Connect MKB pakket van Ziggo een uitstekende en betaalbare oplossing is voor veel ondernemers op Ekkersrijt. Om die reden wil BenK Groep  voortborduren op het initiatief van Jan om er alsnog samen voor te zorgen dat dit mooie initiatief gerealiseerd wordt op Ekkersrijt.  

De bedrijven die destijds een intentieverklaring hebben getekend verzoekt BenK Groep  vriendelijk om dit nogmaals te doen op: http://www.benkgroep.nl/ekkersrijt/

Wij hopen dat hierbij de onduidelijkheid is weggenomen en dat ondernemers binnenkort gebruik kunnen maken van deze op Ekkersrijt!

Wilt u meer informatie? BenK Groep  vertelt u er graag meer over. Bel 0499-74 40 16, van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.30 uur, stuur een e-mail naar ziggo@benkgroep.nl of kijk op www.benkgroep.nl/bundeling/ekkersrijt

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.