Slide background

Bent u al SBBE lid?

Bekijk hier de mogelijkheden!

Lees meer
Slide background
Slide background

Welkom bij Beveiliging bedrijven (SBBE)

Op het bedrijvenpark Ekkersrijt is de Stichting Beveiliging Bedrijven Ekkersrijt (SBBE) actief. Deze stichting is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de gemeente Son en Breugel, de Ondernemersvereniging Ekkersrijt (OVE) en de politie afdeling Best, Oirschot en Son en Breugel. De SBBE houdt toezicht op de beveiliging op Ekkersrijt als het gaat om de publieke ruimtes.

 

Lees meer

Aanmelden als SBBE lid

Wanneer u wenst lid te worden van de SBBE, dan kunt u contact opnemen met onze beveiligingscoördinator de heer Bert Nieuwenhuis, 06 – 24 39 67 71. Hij kan u informeren over dit lidmaatschap en de vele voordelen om bij de SBBE aangesloten te zijn.

Lees meer >

(Digitale) aangifte

Bent u de dupe van een strafbaar feit? Doe dan altijd aangifte! Dit kan zowel persoonlijk, de politie houdt spreekuur in het gemeentehuis van Son en Breugel, of via internet. Meer informatie over digitale aangifte via www.politie.nl

Lees meer >

Beveiligingsco÷rdinator

Beveiligingscoördinator Bert Nieuwenhuis is het aanspreekpunt m.b.t. veiligheid in de breedste zin van het woord. Hij onderhoudt de contacten met het SBBE bestuur, beveiligingsbedrijf 'TEAM Beveiliging' en met de politie. Heeft u vragen op het gebied van beveiliging van en op Ekkersrijt, neem dan contact op door een e-mail te sturen of bel 06-24 39 67  71.

Lees meer >

Preventie tips

'Voorkomen is beter dan genezen' en dit geldt ook zeker op het gebied van veiligheid. Daarom deelt de SBBE graag met u preventietips op het gebied van brand, inbraak, omgaan met agressie en het voorkomen van (interne) fraude. Lees via 'lees meer' de belangrijkste tips of download deze.

Lees meer >