bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Stichting beveiliging bedrijven / Ontwikkelingen

NIEUWE ONTWIKKELINGEN

Het bestuur van de SBBE heeft in het najaar van 2013 een kentekenregistratiecamera kunnen plaatsen op de kruizing van weg 10.000. Deze intelligente camera legt al het inkomende- en uitgaande verkeer vast dat passeert. De camerabeelden worden bewaard en indien noodzakelijk vrijgegeven aan politie en justitie. Dit gebeurt uitsluitend en alleen na overleg met de beveiligingscoördinator Rick Degger.

 

Met behulp van Prodrive, ook gevestigd op Ekkersrijt, is deze proefopstelling tot stand gekomen. In het najaar van 2014 worden er nog twee intelligente camera's geplaatst op de toegangswegen van en naar Ekkersrijt toe.

Met verzekeringsmaatschappijen wordt gezocht naar een totaal concept, waarbij zowel het cameratoezicht als de door bedrijven te betalen verzekeringspremie voor inbraak e.d. in een totaal pakket wordt aangeboden

De mogelijkheden voor aansluiting op het bestaande systeem van de schillen 3 en 4. Schil 3 betreft de beveiliging van het eigen bedrijfsterrein aan de buitenzijde. Schil 4 betreft de beveiliging van de interne bedrijfsgebouwen.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.