Slide background

OVE lunchbijeenkomst bij Unica ICT Solutions

Datum: 21 november 2019
Tijd: 11:30-13:30 uur
Locatie: Science Park Eindhoven 5204, Son en Breugel

Lees meer
Slide background

OVE Nieuwjaarsreceptie

Datum: 16 januari 2020
Tijd: namiddag/begin avond, exacte tijd volgt
Locatie: HumanTotalCare, Science Park Eindhoven 5127, Son en Breugel

Lees meer
Slide background

Bent u al SBBE lid?

Bekijk hier de mogelijkheden!

Lees meer

WELKOM OP EKKERSRIJT

Bedrijvenpark Ekkersrijt is een van de grootste bedrijventerreinen van Zuidoost-Brabant. Ruim 300 bedrijven zijn hier gevestigd die gezamenlijk goed zijn voor de werkgelegenheid van ruim 10.000 werknemers . De bedrijfsactiviteiten zijn zeer divers: High-Tech en Multimedia op het Sciene Park, Industrie, Transport en Logistiek op Ekkersrijt-Oost en Retail op de Meubelboulevard.

Lees meer

Ga terug

Dinkelberg en Kuipers levert nieuwe dienst.

Easy4U Finance is de maatwerkoplossing voor ondernemers die vanaf 1 juli a.s. gelanceerd wordt.

Het Easy4U Finance concept is een online maatwerkpakket voor digitale verwerking van de gehele administratie.

Dankzij koppelingen tussen automatiseringspakketten sluiten alle administratieve activiteiten op elkaar aan. Het (digitaal) aanleveren van facturen, inboeken hiervan, koppelingen met de bank en de rapportage van de financiële situatie zijn in één online totaalpakket gebundeld. Dat verhoogt de efficiency en bespaart ondernemers op termijn tijd, en dus geld.

Luisterend oor in de markt
Easy4U Finance is tot stand gekomen door opgedane ervaringen in de markt. Daaruit kwam duidelijk naar voren dat veel ondernemers behoefte hebben aan optionele maatwerkoplossingen, naast ondersteuning bij het doen van hun boekhouding. Modulaire bouwstenen die men kan inschakelen op het moment dat daar behoefte aan is of de ondernemersfase erom vraagt. Dat kan advies zijn bij fiscale consequenties voortvloeiend uit bedrijfsmatige beslissingen, maar ook coaching op het gebied van commercie en strategie. Easy4U Finance richt zich vooral op startup’s, eenmanszaken, ZZP’ers en kleine B.V.’s of VOF’s.

Persoonlijk contact
Onderscheidend kenmerk van Easy4U Finance ten opzichte van vele online boekhoudapplicaties is de link met accountantskantoor Dinkelberg & Kuipers. Dit heeft als pluspunt dat ondernemers kunnen rekenen op persoonlijk, deskundig advies van een team van adviseurs en consulenten. Zij denken mee en kunnen vragen beantwoorden, in iedere fase van het ondernemerschap.
Tevens is het voordeel dat de advisering en ondersteuning meegroeit met de onderneming. Het kantoor beschikt namelijk over accountants, juristen en financieel adviseurs die met hun jarenlange ervaring meerdere – regionale – midden en kleinbedrijven bijstaan.

Meer informatie over Easy4U Finance is te vinden op www.easy4ufinance.nl of verkrijgbaar via Toine van den Oetelaar, directeur Commercie & Strategie, bereikbaar op 085 0471 681.

Ga terug

Inschrijven

Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.


Advertenties

Twitter