Slide background

OVE lunchbijeenkomst bij Jase Packaging.

Datum: donderdag 23 mei a.s.
Tijd: 11:30-13:30 uur
Adres: Ekkersrijt 7410, Son en Breugel

Lees meer
Slide background
Slide background

Bent u al SBBE lid?

Bekijk hier de mogelijkheden!

Lees meer

WELKOM OP EKKERSRIJT

Bedrijvenpark Ekkersrijt is een van de grootste bedrijventerreinen van Zuidoost-Brabant. Ruim 300 bedrijven zijn hier gevestigd die gezamenlijk goed zijn voor de werkgelegenheid van ruim 10.000 werknemers . De bedrijfsactiviteiten zijn zeer divers: High-Tech en Multimedia op het Sciene Park, Industrie, Transport en Logistiek op Ekkersrijt-Oost en Retail op de Meubelboulevard.

Lees meer

Ga terug

Afsluiting wegen t.b.v. ELE Rally op 2 juni

vrijdag 23 maart 2018

Op 2 juni 2018 zal de 54e ELE-Rally worden gereden. In het kader van dit autosport-evenement zal op zaterdagavond 2 junia.s. een tweetal klassementsproeven worden verreden op een gedeelte van het Industrieterrein Ekkersrijt.

Door de gemeente Son en Breugel is hiervoor een vergunning verleend.

Om bovenstaande reden zal een deel van de wegen op het Industrieterrein Ekkersrijt, gelegen tussen de verlengde Huizingalaan en de A50, voor al het verkeer zijn afgesloten op zaterdag 2 juni vanaf 17.00 uur. De op- en afrit van de snelweg blijft normaal te gebruiken, echter wordt u verplicht om richting de IKEA te rijden. Vanuit Son blijft de afrit van de snelweg bereikbaar.

Omdat het een snelheidsevenement betreft, waarbij een auto het traject zo snel mogelijk dient af te leggen, kunt u de bovengenoemde wegen tot 01.00 uur niet gebruiken. In geval van calamiteiten zoals brand e.d. wordt het evenement gestaakt en is uw bedrijf wel bereikbaar. In dat geval direct contact opnemen met onderstaande. Wij hopen dat u begrip kunt opbrengen voor het ongemak dat we uw bedrijf hiermee mogelijk aandoen. Gaarne doen wij een beroep op uw sportieve medewerking voor het welslagen van dit evenement.

Mocht u tijdens het evenement genodigden of personeel uitnodigen op uw buitenterrein dient u hiervoor contact op te nemen. Tijdens het evenement zullen er entree gelden geheven worden. En zullen sommige panden niet bereikbaar worden gesteld in verband met veiligheid.

Wij geven u het advies uw beveiligingsbedrijf op de hoogte te brengen van de inhoud van deze brief. Zelf zullen wij, conform onze vergunning, beveiliging rond hebben lopen van het bedrijf Team Beveiliging.

Ervan uitgaande u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben dank ik u voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Marijn Post

Stichting ELE

Coördinator KP-Son

+316 536 379 88

Ga terug

Inschrijven

Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.


Advertenties

Twitter