Slide background
Slide background

Bent u al SBBE lid?

Bekijk hier de mogelijkheden!

Lees meer
Slide background

WELKOM OP EKKERSRIJT

Bedrijvenpark Ekkersrijt is een van de grootste bedrijventerreinen van Zuidoost-Brabant. Ruim 300 bedrijven zijn hier gevestigd die gezamenlijk goed zijn voor de werkgelegenheid van ruim 10.000 werknemers . De bedrijfsactiviteiten zijn zeer divers: High-Tech en Multimedia op het Sciene Park, Industrie, Transport en Logistiek op Ekkersrijt-Oost en Retail op de Meubelboulevard.

Lees meer

Ga terug

Miljoenen beschikbaar voor (her)ontwikkeling van o.a. Bedrijvenpark Ekkersrijt.

dinsdag 17 april 2018

Het ROW (Regionaal Ontwikkelfonds Werklocaties) zoekt initiatieven die bestaande bedrijventerreinen een boost geven.

Als het bijvoorbeeld gaat om het creëren van werkgelegenheid, innovatie of versterking van samenwerking in de toeleverantieketen,  dan is er 8 miljoen beschikbaar. Het gaat dan om ingrepen op of herontwikkeling van bestaande bedrijventerreinen. 

Ondernemers die daar mee aan de slag willen en net een extra financieel duwtje in de rug kunnen gebruiken, kunnen terecht bij het ROW om hun project gerealiseerd te krijgen. Het duwtje in de rug bestaat uit een geldlening of een garantie tegen “gunstige” voorwaarden. Ondernemers kunnen een aanvraag voor subsidie indienen op basis waarvan een lening of garantie verstrekt kan worden. In totaal is er € 8.000.000 beschikbaar. Voor de eerste periode is 4 miljoen beschikbaar. 

Vanaf 1 juni 2018 en tot 21 september kunnen aanvragen worden ingediend. De bijdrage vanuit het ROW bedraagt 50% van de totale investering. We willen bijdragen aan substantiële projecten, dus we gaan uit van een bijdrage vanuit het ROW van minimaal 1 tot maximaal 2,5 miljoen.

Het ROW is een initiatief van de negen gemeenten in het Stedelijk Gebied Eindhoven (SGE) (Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Helmond, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre) en de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM).

Gedetailleerde informatie is te vinden op www.stedelijkgebiedeindhoven.nl/row

Ga terug

Inschrijven

Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.


Advertenties

Twitter