Slide background

OVE lunchbijeenkomst bij BestGolf Dimples

Datum: 26 september 2019
Tijd: 11:30-13:30
Locatie: BestGolf Dimples, Golflaan 1 te Best

Lees meer
Slide background

OVE Golftoernooi 2019 gaat TOCH door!

Datum: 26 september 2019
Tijd: aanvang 14:00 uur
Locatie: Bestgolf, Golfbaan 1, Best

Lees meer
Slide background
Slide background

Bent u al SBBE lid?

Bekijk hier de mogelijkheden!

Lees meer

WELKOM OP EKKERSRIJT

Bedrijvenpark Ekkersrijt is een van de grootste bedrijventerreinen van Zuidoost-Brabant. Ruim 300 bedrijven zijn hier gevestigd die gezamenlijk goed zijn voor de werkgelegenheid van ruim 10.000 werknemers . De bedrijfsactiviteiten zijn zeer divers: High-Tech en Multimedia op het Sciene Park, Industrie, Transport en Logistiek op Ekkersrijt-Oost en Retail op de Meubelboulevard.

Lees meer

Ga terug

College B&W Son en Breugel op bezoek bij Bulsink BV nieuw bedrijf op Ekkersrijt

donderdag 09 mei 2019

In het kader van 'Collegetoer' bracht het college van B&W op dinsdag 7 mei een bezoek aan Bulsink BV.

Het familiebedrijf dat al ruim 90 jaar bestaat is sinds kort gevestigd in Ekkersrijt 7005, het gebouw dat als Villa 2000 bekend is.

Bulsink BV is specialist in het bouwen van retail & hospitality-projecten voor toonaangevende merken in Europa.

De muur als smartboard
Het college was onder de indruk van de planningstool van Bulsink. Een planningsvoorstel wordt ''gewoon" op de muur geprojecteerd en dan schuiven alle betrokken bouwpartners (terplekke aanwezig of op afstand) ook ''gewoon op de muur'' net zo lang totdat de uiteindelijke planning kan worden vastgesteld. De muur fungeert als smartboard.

Met het geloof dat het altijd sneller kan, wordt de optimale planning met alle leveranciers gedeeld en geldt vanaf dat moment: afspraak = afspraak. En binnen budget.

Veel topmerken heeft Bulsink al over deze aanpak van realisatie van de winkelinrichting weten te overtuigen. Onder de klantenkring: Rituals, Five Guys, Boots, T-Mobile, Hugo Boss, Subway, Hema, Starbucks, Skechers, Eden hotels en vele anderen.   

Inspirerende en duurzame werkomgeving
Het bedrijf heeft het gebouw op deze locatie gekocht en verduurzaamd (van label E naar A), waarmee een zeer inspirerende werkomgeving is gecreëerd voor de werknemers zowel voor kantoorwerk, brainstormsessies, ontspanning en samenwerking.

Duurzame relaties en open samenwerking met partners wordt nog eens extra benadrukt doordat Bulsink speciaal voor haar partners een verdieping heeft ingericht met flexibele werkplekken. Op deze manier kunnen ze elkaar met regelmaat ontmoeten, als partners toch in de omgeving zijn, en samenwerken aan een mooie toekomst.

 

Ga terug

Inschrijven

Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.


Advertenties

Twitter