bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)

Bent u al OVE lid?

De OVE is er voor de ondernemers op Ekkersrijt en organiseert diverse (netwerk)bijeenkomsten voor de leden.
Wilt u ook aansluiten? Meld u dan vandaag nog aan!

Lees verder

Bent u al SBBE lid?

Bekijk hier de mogelijkheden!

Lees verder

WELKOM BIJ BEDRIJVENPARK EKKERSRIJT

Wanneer u informatie zoekt over Ekkersrijt, treft u hier alles aan. Op bedrijvenpark Ekkersrijt zijn diverse organisaties actief om te voorzien in goede ondernemerscontacten (OVE), het bevorderen van de veiligheid (SBBE) en de verzorging en beheer van het grijs, blauw en groen (uitgevoerd door gemeente Son en Breugel). Tevens is op Ekkersrijt de grootste meubelboulevard van Zuid-Nederland gevestigd.

Wij streven naar een uitstekende communicatie op Ekkersrijt en staan daarom open voor al uw opmerkingen en verbeterpunten. Deze kunt u richten aan amanda@q-studio.nl waarna er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen.

Nieuws

Nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op en rond bedrijvenpark Ekkersrijt? Blijf op de hoogte en lees de laatste nieuwsberichten via de ‘lees meer’ functie. Heeft u zelf ‘nieuws’? Stuur dan een email naar onze redactie:
info@q-studio.nl

Lees verder >
Wie Wat Waar

Heeft u vragen met betrekking tot zaken die zich afspelen op en rond Ekkersrijt? Neem dan rechtstreeks contact op met één van de verantwoordelijke personen. Achter de 'lees meer' functie treft u het volledige overzicht aan.

Lees verder >
Meldingen

Heeft u vragen of opmerkingen over de staat van onderhoud in het openbare gebied op Ekkersrijt? Achter de 'lees meer' knop vindt u de informatie om uw melding aan de juiste persoon door te geven. www.ekkersrijt.nl/bedrijvenpark/aed

Lees verder >
AED locaties

Een AED (Automatische Externe Defibrilator) is een draagbaar apparaat dat helpt bij het reanimeren van iemand met een hartstilstand. Op en rond Ekkersrijt zijn diverse AED's aanwezig. Via bijgaande ‘lees meer’ functie treft u een overzicht aan van de locaties waar een AED aanwezig is.

Lees verder >
2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.