Home / Bedrijvenpark / Bedrijvenpark

Welkom bij
Bedrijvenpark
Ekkersrijt

Ekkersrijt is een hoogwaardig bedrijvenpark ten noorden van de Metropoolregio Eindhoven, met een uitstekend ondernemers- en vestigingsklimaat dankzij tal van unieke voorzieningen. De strategische ligging ten opzichte van zowel Eindhoven als de snelwegen A2, A58 en A50 evenals de prima digitale bereikbaarheid maken Ekkersrijt voor veel bedrijven tot een ideale vestigingsplaats.

Bedrijven met nationale en internationale bedrijvigheid profiteren van de nabijheid van Eindhoven Airport en de aansluitingen met verbindingswegen direct richting Duitsland en België. Bovendien biedt de digitalisering van het bedrijvenpark volop kansen voor onder meer hightech en e-commerce bedrijven. Daarnaast is Ekkersrijt bijzonder aantrekkelijk voor bijvoorbeeld start-ups en regionale en lokale bedrijven. De aansluiting op Hoogwaardig Openbaar Vervoer en op een uitgebreid fiets- en wandelnetwerk zorgt zowel voor een snelle verbinding met het bruisend stadscentrum van Eindhoven als het aangrenzende buitengebied met ecologische zones. Ideaal voor medewerkers voor een lekkere wandeling of rondje hardlopen tijdens de lunch.

De gezamenlijke beveiliging van Ekkersrijt is ondergebracht in een stichting (SBBE). Het bedrijvenpark wordt 24/7 beschermd door intelligent cameratoezicht, kentekenregistratie en preventieve nachtelijk controle door het beveiligingsbedrijf. Ekkersrijt is een gemeenschap van bedrijven, waar ondernemers gezamenlijk in een ondernemersvereniging (OVE) en samen met de overheid optrekken, voor zowel een schoon en veilig als duurzaam, groen en toekomstbestendig Bedrijvenpark Ekkersrijt.