Slide background

OVE Nieuwjaarsreceptie 2020

Datum: 16 januari 2020
Tijd: 17:00-19:30 uur
Locatie: HumanTotalCare, Science Park Eindhoven 5127, Son en Breugel

Lees meer
Slide background

OVE netwerkbijeenkomsten 2020

Stelt u uw bedrijf open voor andere ondernemers?

Lees meer
Slide background

Bent u al SBBE lid?

Bekijk hier de mogelijkheden!

Lees meer

Welkom bij bedrijvenpark Ekkersrijt

Wanneer u informatie zoekt over Ekkersrijt, treft u hier alles aan. Op bedrijvenpark Ekkersrijt zijn diverse organisaties actief om te voorzien in goede ondernemerscontacten (OVE), het bevorderen van de veiligheid (SBBE) en de verzorging en beheer van het grijs, blauw en groen (uitgevoerd door gemeente Son en Breugel). Tevens is op Ekkersrijt de grootste meubelboulevard van Zuid-Nederland gevestigd.

 

Lees meer

Nieuws

Nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op en rond bedrijvenpark Ekkersrijt? Blijf op de hoogte en lees de laatste nieuwsberichten via de ‘lees meer’ functie. Heeft u zelf ‘nieuws’? Stuur dan een email naar onze redactie: info@q-studio.nl

Lees meer >

Wie Wat Waar

Heeft u vragen met betrekking tot zaken die zich afspelen op en rond Ekkersrijt? Neem dan rechtstreeks contact op met één van de verantwoordelijke personen. Achter de 'lees meer' functie treft u het volledige overzicht aan.

Lees meer >

Meldingen

Heeft u vragen of opmerkingen over de staat van onderhoud in het openbare gebied op Ekkersrijt? Achter de 'lees meer' knop vindt u de informatie om uw melding aan de juiste persoon door te geven.

 

Lees meer >

AED locaties

Een AED (Automatische Externe Defibrilator) is een draagbaar apparaat dat helpt bij het reanimeren van iemand met een hartstilstand. Op en rond Ekkersrijt zijn diverse AED's aanwezig. Via bijgaande ‘lees meer’ functie treft u een overzicht aan van de locaties waar een AED aanwezig is.

Lees meer >