bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)

Bent u al OVE lid?

De OVE is er voor de ondernemers op Ekkersrijt en organiseert diverse (netwerk)bijeenkomsten voor de leden.
Wilt u ook aansluiten? Meld u dan vandaag nog aan!

Lees verder

Bent u al SBBE lid?

Bekijk hier de mogelijkheden!

Lees verder

WELKOM BIJ DE ONDERNEMERSVERENIGING EKKERSRIJT (OVE)

Op Bedrijvenpark Ekkersrijt zijn bijna 300 bedrijven gehuisvest met 10.000 medewerkers. Bijna alle bedrijven zijn aangesloten bij de Ondernemersvereniging Ekkersrijt. Het doel van de vereniging is om gezamenlijk beleid te formuleren, waar dat zinvol is. Wij behartigen de taken, die noodzakelijk zijn om het vestigingsklimaat en de kwaliteit van de investeringen te bevorderen en te behouden. Onze grote ondernemersclub is platform en aanspreekpunt van en voor aangesloten leden, lokale overheden en andere, al dan niet openbare, instanties.

Bereikbaarheid, veiligheid en beheer van het terrein zijn belangrijke onderwerpen van ons beleid, alsmede het stimuleren van onderlinge contacten tussen de op Ekkersrijt gevestigde bedrijven. Op al deze gebieden worden activiteiten ontplooid.

De Ondernemersvereniging Ekkersrijt is een klankbord voor de communicatie tussen de bedrijven. Vooraanstaande ICT- en transportondernemingen, dienstverleners, mechatronica-, media- en retail (meubel-)bedrijven vormen voorname delen van de branchering.

Het beheer van ons terrein is ondergebracht bij de gemeente Son en Breugel. Bent u ontevreden over de wijze waarop uw melding door de gemeente wordt afgehandeld dan is de Ondernemersvereniging Ekkersrijt graag bereid hierin te bemiddelen. U kunt daarvoor de 'contact' knop van de Ondernemersvereniging gebruiken of mailen naar secretariaat@ekkersrijt.nl.

Aanmelden als OVE Lid

OVE wil als vereniging graag een platform zijn voor de ondernemers op Ekkersrijt om elkaar te ontmoeten en op die manier zowel de zakelijke als persoonlijke relatie verbeteren. In onze agenda ziet u welke activiteiten we daarvoor organiseren. Verder zet OVE zich in voor het verbeteren van de kwaliteit van ons bedrijvenpark en onderhouden we contacten met instanties die hierbij betrokken zijn. U kunt meer informatie vragen via 'contact', daar treft u ook het aanmeldingsformulier aan.

Lees verder >
Complimenten

U heeft het vast wel eens, de gedachte: “Toch goed dat ze daar aan hebben gedacht of dat ze dat hebben gedaan”. Deze rubriek is er om uw goedkeuring of bewondering uit te spreken richting het bedrijf, de instantie of persoon die in uw ogen net dat stapje meer heeft gezet dan u van ze had verwacht.

Lees verder >
Agenda

Op onze agenda staan jaarlijks een vijf- a zestal bedrijfsbezoeken bij een van onze leden. Deze bezoeken worden gecombineerd met een lunch zodat ze een gering beslag op uw agenda leggen. Het golftoernooi, de nieuwjaarsborrel, de ALV en de zomerbarbecue zijn andere mogelijkheden voor informeel contact met uw collega’s op Ekkersrijt. Als relevante onderwerpen zich aandienen, organiseert OVE ook themabijeenkomsten.

Lees verder >
Ekkersrijt Nieuws

De OVE geeft vier keer per jaar het gepersonaliseerde ondernemersmagazine Ekkersrijt Nieuws uit. Veel interessante en informatieve interviews over bedrijven met hun producten en/of diensten. Via de 'lees meer' functie kunt u de laatste editie digitaal lezen. Heeft u zelf 'nieuws waarde', neem dan contact op met de redactie: info@q-studio.nl

2022 Bedrijvenpark Ekkersrijt.