Slide background

OVE Nieuwjaarsreceptie 2020

Datum: 16 januari 2020
Tijd: 17:00-19:30 uur
Locatie: HumanTotalCare, Science Park Eindhoven 5127, Son en Breugel

Lees meer
Slide background

Stelt u uw bedrijf open voor andere ondernemers in 2020?

Dit is uw kans!

Lees meer
Slide background

Welkom bij de Ondernemersvereniging Ekkersrijt (OVE)

Op Bedrijvenpark Ekkersrijt zijn bijna 300 bedrijven gehuisvest met 10.000 medewerkers. Bijna alle bedrijven zijn aangesloten bij de Ondernemersvereniging Ekkersrijt. Het doel van de vereniging is om gezamenlijk beleid te formuleren, waar dat zinvol is. Wij behartigen de taken, die noodzakelijk zijn om het vestigingsklimaat en de kwaliteit van de investeringen te bevorderen en te behouden. Onze grote ondernemersclub is platform en aanspreekpunt van en voor aangesloten leden, lokale overheden en andere, al dan niet openbare, instanties.

Lees meer

Aanmelden als OVE Lid

OVE wil als vereniging graag een platform zijn voor de ondernemers op Ekkersrijt om elkaar te ontmoeten en op die manier zowel de zakelijke als persoonlijke relatie verbeteren. In onze agenda ziet u welke activiteiten we daarvoor organiseren. Verder zet OVE zich in voor het verbeteren van de kwaliteit van ons bedrijvenpark en onderhouden we contacten met instanties die hierbij betrokken zijn. U kunt meer informatie vragen via 'contact', daar treft u ook het aanmeldingsformulier aan.

Lees meer >

Complimenten

U heeft het vast wel eens, de gedachte: “Toch goed dat ze daar aan hebben gedacht of dat ze dat hebben gedaan”. Deze rubriek is er om uw goedkeuring of bewondering uit te spreken richting het bedrijf, de instantie of persoon die in uw ogen net dat stapje meer heeft gezet dan u van ze had verwacht.

Lees meer >

Agenda

Op onze agenda staan jaarlijks een vijf- a zestal bedrijfsbezoeken bij een van onze leden. Deze bezoeken worden gecombineerd met een lunch zodat ze een gering beslag op uw agenda leggen. Het golftoernooi, de nieuwjaarsborrel, de ALV en de zomerbarbecue zijn andere mogelijkheden voor informeel contact met uw collega’s op Ekkersrijt. Als relevante onderwerpen zich aandienen, organiseert OVE ook themabijeenkomsten.

Lees meer >

Ekkersrijt Nieuws

De OVE geeft vier keer per jaar het gepersonaliseerde ondernemersmagazine Ekkersrijt Nieuws uit. Veel interessante en informatieve interviews over bedrijven met hun producten en/of diensten. Via de 'lees meer' functie kunt u de laatste editie digitaal lezen. Heeft u zelf 'nieuws waarde', neem dan contact op met de redactie: info@q-studio.nl

Lees meer >