Home / Bedrijvenpark / Ondernemersvereniging (OVE)

Welkom bij de
Ondernemingsvereniging
Ekkersrijt

Ekkersrijt is veel meer dan een bedrijvenpark en een verzameling van bedrijven, het is een gemeenschap. En net zoals inwoners en woningen een wijkgemeenschap vormen, vormen de bedrijven en hun panden de gemeenschap Ekkersrijt. Een unieke gemeenschap, van bijna 300 bedrijven met 10.000 medewerkers. Die daar willen werken in een veilig, schoon, fijn, groen en duurzaam werk- én leefklimaat. En dat is precies waar we op Ekkersrijt voor en mét elkaar actief en intensief voor zorgen.

Bijna alle bedrijven zijn daartoe aangesloten bij de Ondernemersvereniging Ekkersrijt (OVE). Met bereikbaarheid, veiligheid en het beheer en toekomstbestendig maken van het terrein als voornaamste onderwerpen. Het doel van de vereniging is om waar dit wenselijk en zinvol is gezamenlijk beleid te formuleren. Zij behartigt de taken die noodzakelijk zijn om het vestigingsklimaat en de kwaliteit van de investeringen te bevorderen en te behouden. Daarnaast vormt onze grote ondernemersclub een platform en aanspreekpunt van en voor aangesloten leden, lokale overheden en andere, al dan niet openbare, instanties. Zo vormt de ondernemingsvereniging een belangrijke schakel in de onderlinge contacten tussen de op Ekkersrijt gevestigde bedrijven.


Wil je je aanmelden bij Ondernemersvereniging Ekkersrijt? Dat kan heel eenvoudig hier bovenaan ‘Registreer nieuw account’ en daarna kun je inloggen. Heb je vragen over het beheer van Ekkersrijt (ondergebracht bij de gemeente Son en Breugel)? Ben je niet helemaal tevreden over de wijze waarop jouw melding door de gemeente wordt afgehandeld? Of heb je andere vragen? Gebruik het contactformulier op deze site of stuur een mail aan secretariaat@ekkersrijt.nl.