bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Ondernemersvereniging / Netwerkbijeenkomsten

NETWERKBIJEENKOMSTEN

Lunchbijeenkomsten
Ongeveer zes keer per jaar organiseert de OVE lunchbijeenkomsten, vaak in combinatie met een bedrijfsbezoek, bij ondernemingen op Ekkersrijt. Deze lunchbijeenkomst is bedoeld om elkaar te leren kennen en de contacten te intensiveren. Het is leuk om met elkaar ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. Wanneer u zelf graag eens uw deuren wilt openstellen voor andere ondernemers op Ekkersrijt en zo'n lunchbijeekomst wil organiseren, neemt u dan contact op met het secretariaat van de OVE door een email te sturen naar secretariaat@ekkersrijt.nl. Wellicht zijn we binnenkort bij u te gast!

Zomerbarbecue
Jaarlijks organiseert de OVE voor de leden een gezellige en smakelijke zomerbarbecue op locatie. Deze bijeenkomst is bedoeld voor OVE leden en hun partners. Via de activiteiten agenda wordt u op de hoogte gehouden over de datum en locatie. Aanmelden voor dit netwerkevenement is gewenst en kan via de link 'inschrijven' op de portal.

Nieuwjaarsborrel
In de maand januari organiseert de OVE de jaarlijkse nieuwsjaarsborrel op een locatie bij een van de leden. Deze nieuwjaarsborrel vindt meestal plaats in de utweede of derde week van januari. Via de activiteiten agenda wordt u op de hoogte gehouden over de datum en locatie. Aanmelden voor dit netwerkevenement is gewenst en kan via de link 'inschrijven' op de portal.

Golftoernooi
Jaarlijks organiseert de OVE ook nog een andere netwerkbijeenkomst, het OVE Golftoernooi. Dit toernooi vindt in de regio plaats en kent aardig veel inschrijvingen maar er is altijd plaats voor meer enthousiaste ondernemers. Sinds 2011 kunnen OVE leden ook een introducee meenemen naar deze gezellig middag en avond. Deze dag wordt altijd afgesloten met een heerlijk diner. Via de portal bij 'activiteiten' wordt u op de hoogte gehouden over datum, plaats en tijd. Inschrijven voor dit evenement is noodzakelijk. Dit kan via de link 'inschrijven' bij activiteiten.

Algemene Ledenvergadering
Een keer per jaar organiseert de OVE de Algemene Ledenvergadering op een mooie locatie op Ekkersrijt. Alle OVE-leden zijn van harte welkom op deze ALV die meestal in de maand juni plaatsvindt. Op de portal treft u de data aan activiteiten aan met daarbij de mogelijkheid tot inschrijven. Wij zien u graag bij de volgende ALV.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.