Home / Bedrijvenpark / netwerkbijeenkomsten
Ondernemersvereniging

Netwerkbijeenkomsten

Ondernemersvereniging Ekkersrijt is graag de verbinder tussen ondernemers onderling en behartiger van de gezamenlijke belangen richting onze partners. Daartoe organiseren we tal van bijeenkomsten waar onze leden aan deel kunnen nemen.

Lunchbijeenkomsten
Ongeveer zes keer per jaar organiseert de OVE lunchbijeenkomsten, vaak in combinatie met een bedrijfsbezoek bij ondernemingen op Ekkersrijt. Deze lunchbijeenkomst is bedoeld om elkaar te leren kennen en de contacten te intensiveren. Het is leuk om met elkaar ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. Je bent harte welkom als jij graag jouw deuren eens wil openstellen voor andere ondernemers op Ekkersrijt en zo'n lunchbijeenkomst wil organiseren. Neem daarvoor contact op met het secretariaat van de OVE door een e-mail te sturen naar secretariaat@ekkersrijt.nl. Wellicht zijn we binnenkort bij jou te gast!

Zomerbarbecue
Jaarlijks organiseert de OVE voor de leden een gezellige en smakelijke zomerbarbecue op locatie. Deze bijeenkomst is bedoeld voor OVE-leden en hun partners. Via de activiteitenagenda word je op de hoogte gehouden over de datum en locatie. Aanmelden voor dit netwerkevenement is gewenst en kan via de link 'inschrijven' op de portal.

Nieuwjaarsborrel
In de maand januari organiseert de OVE de jaarlijkse nieuwsjaarsborrel op een locatie bij een van de leden. Deze nieuwjaarsborrel vindt meestal plaats in de tweede of derde week van januari. Via de activiteitenagenda word je op de hoogte gehouden over de datum en locatie. Aanmelden voor dit netwerkevenement is gewenst en kan via de link 'inschrijven' op de portal.

Golftoernooi
Jaarlijks organiseert de OVE ook nog een andere netwerkbijeenkomst: het OVE Golftoernooi. Dit toernooi vindt in de regio plaats en kent aardig veel inschrijvingen, maar er is altijd plaats voor meer enthousiaste ondernemers. Sinds 2011 kunnen OVE-leden ook een introducé meenemen naar deze gezellig middag en avond. Deze dag wordt altijd afgesloten met een heerlijk diner. Via de portal bij 'activiteiten' word je op de hoogte gehouden over datum, plaats en tijd. Inschrijven voor dit evenement is noodzakelijk. Dit kan via de link 'inschrijven' bij activiteiten.

Algemene Ledenvergadering
Een keer per jaar organiseert de OVE de Algemene Ledenvergadering op een mooie locatie op Ekkersrijt. Alle OVE-leden zijn van harte welkom op deze ALV, die meestal in de maand juni plaatsvindt. Op de portal tref je de data van de activiteiten aan met daarbij de mogelijkheid tot inschrijven. Wij zien je graag bij de volgende ALV.

06-06-2024

Stembureau op Ekkersrijt

18-04-2024

Ondernemersbijeenkomst Circulair Ekkersrijt (Grote Oogst)

21-05-2024

Gemeentenieuws

21-05-2024

BKB Groep heeft BLW Kunststoffen overgenomen