bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / Info en plattegrond

INFORMATIE OVER BEDRIJVENPARK EKKERSRIJT

Bedrijvenpark Ekkersrijt is een bedrijventerrein in Zuidoost-Brabant van ruim 240 ha in de gemeente Son en Breugel. Bedrijvenpark Ekkersrijt is gelegen aan de noord kant van Eindhoven, tussen de A58/A50/A2 en het Wilhelminakanaal in. Dit bedrijvenpark is ontstaan in 1980. De bedrijfsactiviteiten van het gebied concentreren zich op vier thema’s: het Science Park (high-tech), het Multimedia Park, Industrie (Ekkersijt-Oost) en Retail (Meubelboulevard).

 

Plattegrond van Ekkersrijt

Feiten over Ekkersrijt

Openbaar vervoer:
zeer goed geregeld. Buslijn 11 (Eindhoven CS naar Son en Breugel) gaat vanaf het NS-station Eindhoven met een directe verbinding naar het bedrijvenpark met diverse haltes.

Glasvezel:
Er zijn op diverse plaatsen glasvezel verbindingen aangelegd. Via de gemeente Son en Breugel (Henk Vogels) kunt u precies inzicht krijgen in de situatie per locatie.

Afslag nummer:
Ekkersrijt is aangegeven met afslag nummer 6 vanaf de A50 en de aansluiting op de Kennedylaan (richting Eindhoven) heeft de afslag nummer 7.

Aanwezigheid vaarwater:
Ekkersrijt is gevestigd aan het Wilhelmina Kanaal en er is een overslag station in ontwikkeling (info juni 2014). Meer informatie over deze ontwikkelingen kunt u opvragen bij de gemeente Son en Breugel, Henk Vogels.

Regionale luchthaven:
Eindhoven Airport, 10 minuten met de auto en met het openbaar vervoer via Eindhoven CS te bereiken.


2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.