bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Aanleg Slowlane op Ekkersrijt start op 17 augustus!

dinsdag 21 juli 2020

Fietspaden krijgen een upgrade, maar welke precies?Maandag 17 augustus gaan we van start met de aanleg van de Slowlane. De vrijliggende fietspaden op het bedrijventerrein Science Park Eindhoven 5000/5100 en de Meubelboulevard 4000/4100 Ekkersrijt krijgen een upgrade zodat ze voldoen aan de standaarden voor een Slowlane.Deze Slowlane is een belangrijke schakel in het fietsnetwerk van Brainport Eindhoven. Daarnaast zullen we een deel van deze route aan de overkant van de straat voorzien van een natuurvoetpad. De werkzaamheden zijn de afgelopen weken bij de directe stakeholders zoveel mogelijk persoonlijk toegelicht.


Maandag 17 augustus beginnen we ter plaatse van de Meubelboulevard met het fietspad. Hier zijn we 2 weken mee bezig. Tegelijkertijd maken we een start met het natuurwandelpad op het Science Park Eindhoven. Na twee weken steken we met onze werkzaamheden aan het fietspad de kruising over naar het Science Park Eindhoven. Eind september zullen we de werkzaamheden afronden.

Voor de bedrijven met een inrit die aansluit aan de Slowlane of het natuurvoetpad zullen we altijd persoonlijk afstemmen wat het beste moment is om hun inrit in orde te maken. We hebben daarvoor de contactgegevens onlangs opgehaald. Heeft u vragen en/of opmerkingen over het werk? Dan kunt u contact met ons opnemen. We staan u graag te woord:

Contacten vanuit  BAM Infra Regionaal Helmond:

•  Heeft u niet urgente vragen dan kunt u die mailen naar slowlane-son@bam.com

•  Ten tijde van uitvoering (vanaf week 34) kunt u op maandag t/m vrijdag van 7.00 – 16.00 uur de hoofduitvoerder Paul Heurkens 

•  U kunt bij calamiteiten contact opnemen met 070 - 37 00 455

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.