bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Centrum Son en Breugel lastig bereikbaar door evenementen.

dinsdag 5 oktober 2021

De kermis in het centrum van Son en Breugel wordt dit jaar gehouden van vrijdag 8 tot en met dinsdag 12 oktober.

Dit jaar zijn er minder attracties dan gebruikelijk en deze worden allen geplaatst op het Raadhuisplein. Daarentegen maken een tent (georganiseerd door WO Events) en een podiumceremonie van de ELE-Rally onderdeel uit van het totale evenement. De tent komt op het Kerkplein, het podium van de ELE-rally komt op het weggedeelte van het Kerkplein voor horecagelegenheid De Zwaan te staan. Als gevolg van de gewijzigde opzet zijn ook de verkeersmaatregelen beperkter dan voorgaande jaren.

De Nieuwstraat blijft open voor het verkeer. Wel wordt het weggedeelte van het Raadhuisplein afgesloten met drankhekken. Deze zijn in geval van een calamiteit te verwijderen waarmee toegang voor de hulpdiensten verkregen kan worden. Afsluiting vindt plaats van donderdag 7 oktober vanaf 17.00 uur tot en met woensdag 13 oktober tot uiterlijk 17.00 uur. De afsluiting van het weggedeelte voor horecagelegenheid De Zwaan vindt plaats van vrijdagavond 19.00 uur tot en met zondag 10 oktober 17.00 uur. Om doorstroming te borgen wordt de gedwongen rijrichting van de Kerkstraat en het Kerkplein tussen de voormalige kerk en de oude kerktoren tijdelijk omgedraaid.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u naast uw gebruikelijke contactpersonen, contact opnemen met Floris Faber van Team Projecten, Uitvoering, Beleid en Beheer, telefoon 06-40441137.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.