bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Inschrijving gestart voor Drakenbootfestijn Son en Breugel.

maandag 11 februari 2019

Daag uw collega's of concurrent uit tijdens het 1e Drakenbootfestijn op 30 juni a.s.

Foto drakenbootRotary Club Son en Breugel organiseert op 30 Juni 2019 een groots fondswerving evenement met als centraal thema een Drakenbootrace. Een spannend en kleurrijk spektakel, nieuw voor Son en Breugel als waterfestijn en onvergelijkbare (bedrijfs)competitie.

Voor het goede doel èn voor Son en Breugel.
Het evenement heeft als primair oogmerk om geld in te zamelen voor het steunen van lokale goede doelen. Deze doelen worden in een later stadium bekend gemaakt. Sponsoren weten zich verzekerd dat hun gulle bijdrage één op één naar het goede doel gaat. Ook van het bedrag van de intekening voor deelname gaat het grootste deel naar het goede doel.

De locatie is de Sonse jachthaven, Kanaaldijk Zuid 2.

Het festijn is voor iedereen vrij toegankelijk, levert een bijdrage aan de diversiteit van het aanbod in de gemeente en heeft een onderscheidend karakter ten opzichte van andere evenementen. Een festijn zonder commerciële doeleinden en met goede samenwerking met andere organisaties, horeca, verenigingen etc.

Wat is een Drakenbootrace?
Dragon Racing is een erg leuke en sportieve krachtmeting op het water. Centraal zitten 16 peddelaars, twee aan twee, die het verschil gaan maken. De Trommelaar bepaalt het ritme. Telkens starten twee boten, elke race duurt ca. twee minuten, maar is buitengewoon inspannend.

Voor bedrijventeams
Diversiteit is het leukst en een stevige competitiegeest maakt het bovendien spannend. De inschrijving is van start gegaan. Bedrijventeams worden gevraagd om de sportieve strijd met elkaar aan te gaan, of juist, in het kader van een goede samenwerking, met elkaar in 1 boot te stappen! Is er een speciale wens, mail die naar drakenbootfestijn@gmail.com.

Hoe meer teams, hoe leuker, maar wees er wel op tijd bij want het aantal boten/manches is gelimiteerd.

Sponsoren zonder of met bedrijfsteam?
Er zijn verschillende sponsorpakketten samengesteld:

- Michiel de Ruyter pakket: deelname aan de race + uitgebreide sponsoring

- Armada pakket: deelname aan de race + beperkte sponsoring

- Karel Doorman pakket: uitgebreide sponsoring

Inschrijving en meer informatie via de website www.drakenbootfestijn.nl , alwaar ook meer informatie te vinden is.

Vragen kunt u sturen naar drakenbootfestijn@gmail.com .


Praktische informatie
De bootraces worden gehouden op zondag 30 juni tussen 11.00 en 18.30 uur. De prijsuitreiking is om 19.00 uur.

Meer over Rotary Club Son en Breugel
Rotary Club Son en Breugel maakt deel uit van Rotary International en heeft 40 leden, die allen als vrijwilliger dit evenement mee helpen organiseren. Rotarians wereldwijd zetten zich in hun nabije omgeving en wereldwijd in om te helpen de wereld een stukje beter te maken.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.