bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Ir. Noordhofprijs is uitgereikt aan medewerker op Ekkersrijt!

vrijdag 25 november 2016

BKB Precision is enorm trots op medewerker Redes Hira. Redes heeft de Ir. Noordhofprijs gewonnen in de categorie 'Overige vakgebieden/Mechatronica'.

Donderdag 24 november jl. heeft de uitreiking plaatsgevonden bij Ban Bouw in Nuenen en BKB Precision viel in de prijzen. Gefeliciteerd BKB Precision en in het bijzonder Redes Hira!

Redes is sinds 1 juli 1997 werkzaam bij BKB Precision als CNC Programmeur en heeft gedurende zijn carrière bij BKB een mooie ontwikkeling laten zien.  Ook het management van BKB is blij met de nominatie. “De nominatie van Redes is sowieso een hele eer. Wij hebben als credo ‘het haast onmogelijke met kunststof mogelijk maken” en dat zie je bij Redes terug. Hij maakt de bewerkingsprogramma’s voor de complexe en accurate delen die wij voor de klanten in bewerking krijgen. Hij heeft oog voor de details en is accuraat, maar zal nooit het grote geheel uit het oog verliezen. Dus moet hij veel fratsen uithalen om een stuk te kunnen maken, maar wordt het  product daardoor onbetaalbaar, dan zal hij dat zeker te kennen geven. Ook al had hij graag de handschoen opgepakt om het product gemaakt te krijgen. Daarnaast is het aardig dat temidden van alle andere grondstoffen ook kunststofbewerking in de spotlights staat. Kortom, wij staan helemaal achter de nominatie en hopen dat ondanks het vakmanschap van de mede genomineerden, Redes de 24e november als winnaar uit de bus komt’ aldus Mannes Westhuis.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.