bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Swiss Sense opent grootste Flagship Store op Ekkersrijt.

woensdag 1 november 2017

Swiss Sense opent vrijdag 3 november een nieuwe winkel aan meubelboulevard Ekkersrijt 4091.

Deze vernieuwde woonboulevard biedt een prachtige locatie voor de grootste Swiss Sense  winkel tot nu toe.

Voorheen te vinden in een kleinere winkel van 700 m² aan Ekkersrijt 4123, zit Swiss Sense (www.SwissSense.nl ) nu in een prachtig nieuw pand met een hoge gevel en een totale oppervlakte van 1600 m². Swiss Sense is er voor iedereen die op zoek is naar ultiem slaapcomfort.

De grootste winkel voor Swiss Sense
De nieuwe winkel is goed bereikbaar, bevindt zich op de begane grond en is elke zondag geopend. Het ruime pand biedt plek voor alle collecties en zorgt daarnaast voor een open uitstraling. Op deze locatie laat Swiss Sense vanaf aanstaande vrijdag iedereen kennis maken met de uiteenlopende collecties Home 365, Lifestyle, Capella, Night, Royal, Diks en Perzona. Daarbij kan iedereen naast boxsprings ook terecht voor matrassen, topmatrassen, beddengoed en slaapkameraccessoires.

Feestelijke opening op vrijdag 3 november 2017
Swiss Sense Son opent haar deuren op vrijdag 3 november 2017 waarbij bezoekers profiteren van unieke openingsacties. Geniet van maar liefst €1250,- voordeel op de Royal boxspringcollectie, het 2e matras gratis uit de uitgebreide matrassencollectie of 50% korting op de Capella collectie.

Swiss Sense
Het begon allemaal in 1918 met Piet Diks die zijn allereerste matras van stro maakte. Vier generaties later zijn de beddenmakers van de familie Diks al bijna 100 jaar actief op het gebied van slaapcomfort. Met oog voor vormgeving, detail en ondersteuning produceren zij de perfecte boxspring. De deskundige slaapadviseurs stellen een persoonlijk en uniek slaapsysteem samen op basis van wensen en behoeften van de klant. Ervaar zelf de kwaliteit en het comfort en breng een bezoek aan één van de ruim 90 Swiss Sense winkels in Europa én online.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.